Generelt

Dette er salgs- og leveringsbetingelser før kjøp gjennom Takstein24.no. Takstein24.no drives av: OSLO BYGG TEKNIKK AS. Org nr 914 731 224 Stålfjæra 14, 0975 Oslo | E-post: info@takstein24.no

Vilkår og betingelser

Kontrakten er bindende ved kjøp av varer på nettstedet, med mindre det er en feil i produktinformasjonen, prisene, bildene eller i bestillingen din, og du som kunde innså eller burde ha innsett at en slik feil eksisterer.

Med forbehold om feil

Takstein24.no forbeholder seg retten til skrive- og tekniske feil, prisendringer og produksjonsendringer. Vi forbeholder oss også retten til å endre nettstedet uten forvarsel. Bildene av produktene på nettstedet vårt er kun for illustrasjonsformål og kan avvike fra de faktiske produktene.

Ordrebekreftelse

Din bestilling bekreftes av oss ved å sende en ordrebekreftelses-e-post. Vi oppfordrer deg til å lese dette nøye og sørge for at alt er som spesifisert. Takstein24.no er ikke ansvarlig for feil bestillinger, og alle bestillinger levert i samsvar med ordrebekreftelsen anses å være korrekte. Hvis du ikke mottar en ordrebekreftelse, må du sjekke spam først og deretter kontakte oss hvis du ikke har mottatt noe ennå.

Betalingsbetingelser for Klarna

Ved kortbetalinger må hele beløpet betales før varene legges til, og den avtalte kjøpesummen belastes automatisk betalingskortet ditt i forbindelse med produksjonsstart.

Levering

Varer som skal produseres (standard). Hjemlevering tar vanligvis: takprodukte 2-3 uker , takstein : 4-6 uker, etter at du har bestilt standardprodukter. Vi forbeholder oss forsinkelser i produksjonsprosessen.

Vi forbeholder oss forsinkelser i produksjonsprosessen. Levering Alle produkter bestilt for Takstein24.no vil bli levert til den angitte adressen. En forutsetning for levering til den angitte adressen er at en stor lastebil kan bevege seg fritt i området. Vi leverer nesten alltid varene i tide, men noen ganger kan force majeure, streiker, lockouter, transportvansker, produksjonsfeil, forsinkelser av råvarer, transportskader og/eller andre uforutsette hendelser som har innflytelse på levering forårsake forsinkelser.

Angrerett

Loven om retten til å trekke seg fra kontrakten inneholder unntak for produkter produsert i samsvar med forbrukerens spesifikasjoner. Dette gjelder alle produkter som er tilgjengelige på nettstedet vårt. Ved å bestille de produserte varene, samtykker du i omgående produksjon. Feil eller utelatelser Hvis det er feil eller mangler i produktet du mottar, oppfordrer vi deg til å kontakte oss innen 14 dager sammen med dokumentasjon i form av et bilde og/eller video. Det er imidlertid viktig å først forsikre deg om at produktet har blitt lagret, håndtert og montert trygt. Kontroller også at installasjonen er utført riktig. Besøk nettstedet vårt for mer informasjon: Ved større feil eller mangler vil Takstein24.no innen rimelig tid korrigere eller levere på nytt den uriktige delen av varene eller redusere prisen hvis dette er mer fordelaktig for begge parter. Kjøperen kommer alltid først! Hvis kjøperen ikke oppfyller sin del av kontrakten, og det ikke er noen skyld på selgerens side, Takstein24.no kan vi suspendere varene, kreve oppfyllelse av kontrakten eller kreve opphør av kontrakten.